2014-2015


Onderlinge Competitie


 Onderlinge Competitie 2014/2015

Wordt onderstaand overzicht niet goed weergegeven - open dan vanuit HIER het overzicht

Harm Jan van Rees clubkampioen!


Brandwijk - Op donderdagavond 7 mei 2015 is Harm Jan van Rees clubkampioen geworden van De Kroonschijf. Een remise tegen Arie van Genderen was voldoende om de enig overgebleven concurrent Jeroen Schakel voor te blijven op de ranglijst. Van Rees is voor de 12e keer in zijn damcarriere clubkampioen geworden van Damvereniging De Kroonschijf.


Vooraf was al duidelijk dat Van Rees aan een remise voldoende zou hebben voor het kampioenschap. Om die reden nam hij in zijn partij tegen Arie van Genderen geen enkel risico en in het middenspel koos Van Rees bewust voor een grote afruil. Van Genderen nam echter geen genoegen met remise en vocht voor de overwinning. In het eindspel had Van Genderen het voordeel maar Van Rees wist ternauwernood de remise binnen te slepen. Van Rees is hierdoor ongeslagen kampioen geworden.


Jeroen Schakel moest het opnemen tegen Cees Brandwijk en wist vooraf dat enkel winst voldoende zou zijn om kans te maken op het kampioenschap. Al snel in de partij maakte Brandwijk een fout welke Schakel afstrafte met een slagzet. Met een schijf voorsprong en een positioneel voordeel wist Schakel de partij vrij eenvoudig naar zich toe te trekken. De overwinning op Brandwijk bleek echter onvoldoende omdat Van Rees door zijn remise voldoende punten overhield om Schakel voor te blijven in het klassement.


Gespeelde partijen:

H.J. van Rees - A. van Genderen 1-1

C. Brandwijk - J. Schakel 0-2

M. Nederlof - K. van Wijk 2-0

S. Veenstra - D. Kwakernaak 0-2

M. Dame - C. Kentie 2-0

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Rees op titelkoers


Brandwijk - Op donderdagavond 30 april heeft Harm Jan van Rees goede zaken gedaan in de interne competitie van Damvereniging De Kroonschijf door te winnen van Gerjan de Vries. Zijn enig overgebleven concurrent Jeroen Schakel verloor dure punten door remise te spelen tegen Arie van Genderen. Met nog 1 ronde voor de boeg heeft Van Rees voldoende aan remise om de kampioenstitel binnen te slepen.


Van Rees moest het opnemen tegen de aanvallend ingestelde De Vries. Een fout in de opbouw van De Vries zorgde ervoor dat Van Rees op een schijf voorsprong kwam te staan. Dit voordeel bouwde hij in het eindspel verder uit naar 2 schijven waardoor de winst hem niet meer kon ontglippen. De moedig strijdende De Vries gaf de partij uiteindelijk gewonnen.


Jeroen Schakel kende een zware ‘klassieke’ strijd tegen Arie van Genderen. Lange tijd gingen beide partijen gelijkwaardig op maar in het eindspel was het Van Genderen die een positioneel voordeel wist te behalen. Dit voordeel wist hij niet te verzilveren door een gebrek aan tijd waardoor beide spelers besloten dat remise de juiste eindstand moest zijn.


De partij tussen Cees Kentie en Sipke Veensta had een verrassend middenspel. Veenstra had zich naar de hoek laten drukken met als gevolg dat Kentie positioneel het voordeel genoot. Dit voordeel wist Kentie vast te houden en bleek in het eindspel voldoende voor de partijwinst.


Gespeelde partijen:

H.J. van Rees - G. de Vries 2-0

A. van Genderen - J. Schakel 1-1

C. Kentie - S. Veenstra 2-0

D. Kwakernaak - K. van Wijk 2-0

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Rees morst punten


Brandwijk - Op donderdagavond 16 april heeft Harm Jan van Rees remise gespeeld tegen Kees Brandwijk en laat hiermee dure punten liggen in de strijd om het clubkampioenschap. Ondanks het puntenverlies behoud Van Rees een minimale voorsprong op zijn enig overgebleven concurrent Jeroen Schakel.


Harm Jan van Rees en Kees Brandwijk speelden hun partij in de Klassieke speelstijl met een complex middenspel als gevolg. Van Rees zocht hierin de confrontatie op waarop Brandwijk antwoordde met een slagzet. Ondanks dat het Brandwijk 2 schijven voorsprong opleverde, moest hij toezien dat de partij toch in remise eindigde.


Jeroen Schakel moest het opnemen tegen debutant Gerjan de Vries. Ondanks de onervarenheid van De Vries wist hij het Schakel wel degelijk moeilijk te maken. Met name in het middenspel leek het voordeel voor De Vries te zijn. In het eindspel verdween dit voordeel en trok Schakel de partij naar zich toe.


Gespeelde partijen:

H.J. van Rees - C. Brandwijk 1-1

J. Schakel - G. de Vries 2-0

D. Kwakernaak - M. Nederlof 1-1

K. van Wijk - C. Kentie 0-2

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Rees blijft koploper


Brandwijk - Op donderdagavond 9 april heeft Harm Jan van Rees de koppositie in de Onderlinge Competitie weten te behouden door te winnen van Dirk Kwakernaak. Zijn voorsprong op Jeroen Schakel blijft klein omdat ook hij geen punten liet liggen.


Harm Jan van Rees wist in de opening door een slagzetje op een schijf voorsprong te komen. Zijn tegenstander Dirk Kwakernaak hield zich in het vervolg van de partij redelijk staande, maar moest in het eindspel toezien hoe Van Rees maximaal profiteerde van het schijf verschil. Van Rees wint zijn partij en met nog 3 ronden voor de boeg komt het kampioenschap voor hem steeds dichter bij.


Jeroen Schakel moest winnen van Cees Kentie om nog kans te behouden op het kampioenschap. De opening van de partij was in het voordeel van Kentie die het voordeel echter niet wist uit te buiten. In het middenspel koos Schakel voor de aanval met als gevolg dat Kentie steeds verder werd teruggedrongen. Een aantal positioneel verkeerde zetten waren voldoende voor Schakel om de partij naar zich toe te trekken.


Gespeelde partijen:

H.J. van Rees - D. Kwakernaak 2-0

C. Kentie - J. Schakel 0-2

S. Veenstra - M. Nederlof 0-2

K. van Wijk - K de Keizer 0-2

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Rees behoudt koppositie


Brandwijk - Op donderdagavond 19 maart heeft Harm Jan van Rees de koppositie in de Onderlinge Competitie weten te behouden door Cees Kentie te verslaan. Zijn voorsprong op Jeroen Schakel blijft klein omdat hij geen punten liet liggen tegen Martin Nederlof.


Harm Jan van Rees had vanuit de opening een strategisch sterkere opbouw dan zijn tegenstander Cees Kentie. Van Rees wist dit voordeel om te buigen tot een winnende stand in het eindspel met winst als gevolg.


De enig overgebleven titelkandidaat Jeroen Schakel trof een aanvallende Martin Nederlof die vol voor de winst ging. Schakel wist de aanval in de opening te parreren en leek de partij in het middenspel naar zich toe te trekken. Nederlof gaf zich echter niet zo maar over en vocht zich terug in de partij met als beloning dat een gelijkspel tot de mogelijkheden behoorde. Nederlof maakte echter een cruciale fout waardoor Schakel de partij alsnog wist te winnen.   


Sipke Veenstra had geen greintje respect voor de staat van dienst van zijn tegenstander Cees Brandwijk. Vanaf de opening koos Veenstra vol voor de aanval wat resulteerde in een schijf winst. Dit bleek een lokzet te zijn van Brandwijk want een aantal zetten later was de situatie omgedraaid en stond Brandwijk een schijf op voorsprong. Veenstra liet het er niet bij zitten en wist het schijf weer terug te winnen waardoor beide partijen met een gelijke stand het eindspel naderde. Een positioneel foute zet van Veenstra gooide roet in het eten waardoor Brandwijk de partij eenvoudig wist te winnen.


Gespeelde partijen:

C. Kentie - H.J. van Rees 0-2

M. Nederlof - J. Schakel 0-2

D. Kwakernaak - A. van Genderen 1-1

K. Brandwijk - S. Veenstra 2-0

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Rees verovert koppositie


Brandwijk - Op donderdagavond 12 maart heeft Harm Jan van Rees de koppositie verovert in de Onderlinge Competitie van damvereniging De Kroonschijf. Van Rees neemt de eerste plaats over van Jeroen Schakel door hem in een rechtstreekse confrontatie te verslaan.


Van Rees koos in zijn partij tegen Schakel voor de klassieke speelstijl en hij deed dit niet zonder succes. Met een klein positioneel voordeel begonnen beide partijen met slechts weing bedenktijd op de klokken aan een complex eindspel. Ondanks dat de remise in de lucht hing, wist Van Rees de partij naar zich toe te trekken. Met deze winst herovert Van Rees de koppositie en heeft een kleine voorsprong op Schakel.


Arie van Genderen en Henk Eijkelenboom kenden een gelijkopgaande strijd. Een positioneel foutieve zet van Eijkelenboom richting het eindspel werd door Van Genderen hardhandig afgestraft. Het gevolg was dat Eijkelenboom geen enkele goede zet overhield en om die reden de partij gewonnen gaf. Tijdens het analyseren van de partij bleek dat zonder deze positionele fout de partij waarschijnlijk in remise was geëindigd.


Cees Kentie en Martin Nederlof hielden elkaar lange tijd in evenwicht, maar de sterke positionele opbouw van Nederlof leek zijn vruchten af te gaan werpen in het eindspel. Echter wist Kentie de juiste zetten te vinden om de wedstrijd in remise te laten eindigen.


Sipke Veenstra kroop door het oog van de naald doordat zijn opponent Cees van Wijk een slagzet over het hoofd zag. Van Wijk had minder geluk in het eindspel waar Veenstra middels een slagzet de winst naar zich toe trok.


Gespeelde partijen:

J. Schakel - H.J. van Rees 0-2

C. Kentie - M. Nederlof 1-1

A. van Genderen – H. Eijkelenboom 2-0

S. Veenstra - K. van Wijk 2-0

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schakel ontsnapt aan nederlaag


Brandwijk - Op donderdagavond 5 februari heeft Jeroen Schakel zijn koppositie weten te behouden door te winnen van Piet van Rees. Omdat regerend clubkampioen Harm Jan van Rees zijn wedstrijd ook wist winnen, blijft de strijd om de titel ongemeen spannend.


Piet van Rees koos in zijn partij tegen Jeroen Schakel de aanval en niet zonder succes. De vleugelaanval van Van Rees resulteerde in een slagzet die naar dam leidde. Deze werd direct afgenomen door Schakel waardoor een spannend eindspel volgde. Van Rees maakte het zich vervolgens onnodig moeilijk en zag de kans op remise over het hoofd. Met de nodige dosis geluk wist Schakel de partij te winnen waardoor hij zijn leiding in de competitie weet te behouden.


Harm Jan van Rees en Klaas de Keizer hielden elkaar geruime tijd op afstand. In het middenspel kon De Keizer niet voorkomen dat hij op een schijf achterstand kwam te staan. Dit schijf achterstand bracht hem in het eindspel aan het wankelen waarop Van Rees gebruik maakte en de wedstrijd naar zich toe trok.


In de wedstrijd tussen Cees Kentie en Kees Brandwijk kwam de spanning pas laat op gang. In het eindspel leken de beste papieren in eerste instantie voor Brandwijk, maar die moest toezien dat Kentie de partij naar zich toe trok. Uiteindelijk herstelde Brandwijk zich waarop beide partijen besloten dat remise de juiste uitslag voor de partij moest zijn.


Gespeelde partijen:

J. Schakel – P. van Rees 2-0

H.J. van Rees - K. de Keizer 2-0

M. Nederlof - D. Kwakernaak 1-1

C. Kentie - K. Brandwijk 1-1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schakel versterkt koppositie


Brandwijk - Op donderdagavond 18 december heeft Jeroen Schakel zijn koppositie versterkt in de onderlinge competitie van Damvereniging De Kroonschijf door te winnen van Wilco Stam. Regerend clubkampioen Harm Jan van Rees liet dure punten liggen door remise te spelen tegen zijn vader Piet van Rees.


Jeroen Schakel maakte het zich in de opening onnodig moeilijk door Wilco Stam de mogelijkheid te geven zijn flankaanval op te laten bouwen. Stam nam echter teveel risico waardoor hij zijn uiterste best moest doen om in schijvenaantal gelijk te blijven. Toen het eindspel naderde was zijn positie op het bord verslechterd en tot overmaat van ramp maakte hij een positionele fout waardoor hij een slagzet niet kon voorkomen. Schakel greep zijn kans en won de partij.


Harm Jan van Rees speelde een enigszins terughoudende partij wat in het voordeel was van zijn tegenstander Piet van Rees. In het klassieke middenspel leek Piet zich klem te spelen maar door telkens de juiste zet te spelen bleef de stand gelijk. In het eindspel had Harm Jan een klein voordeel weten op te bouwen maar dit bleek onvoldoende om remise te voorkomen.


Martin Nederlof en Cees Kentie kenden een gelijkopgaande wedstrijd met in het eindspel in een minimaal voordeel voor Nederlof. Ondanks dit verschil besloten de partijen dat remise de juiste uitslag van de wedstrijd was.


Gespeelde partijen:

W. Stam - J. Schakel 0-2

H.J. van Rees - P. van Rees 1-1

M. Nederlof - C. Kentie 1-1

D. Kwakernaak - S. Veenstra 1-1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schakel neemt koppositie over


Brandwijk - Op donderdagavond 27 november heeft Jeroen Schakel de leiding in het algemeen klassement weer overgenomen van Harm Jan van Rees. Schakel won zijn eigen partij tegen Arie van Genderen en profiteerde van de remise die Van Rees speelde tegen Martin Nederlof.


Van Rees kende een sterke opening tegen Martin Nederlof en had positioneel het betere van het spel. Dit voordeel werd echter tenietgedaan doordat Van Rees een slagzet over het hoofd zag wat hem een schijf kostte. Met een schijf achterstand moest Van Rees knokken om nog een punt uit de strijd te slepen. Dit werd mogelijk doordat Nederlof in het eindspel een klein foutje maakte met als gevolg dat de wedstrijd in remise eindigde.


Jeroen Schakel en Arie van Genderen namen in het beginspel geen enkel risico waardoor de spanning pas in het middenspel toenam. Van Genderen koos voor de omsingeling maar zonder succes met als gevolg dat Schakel met een klein positioneel voordeel het eindspel in ging. Van dit kleine voordeel maakte Schakel gebruik en wist de wedstrijd naar zich toe te trekken.


De wedstrijden tussen Cees Kentie en Sipke Veenstra leek in het voordeel van Kentie te eindigen. Voordat het eindspel werd ingezet werd door beide partijen besloten dat remise een rechtvaardige uitslag was.


Gespeelde partijen:

J. Schakel - A. van Genderen 2-0

M. Nederlof - H.J. van Rees 1-1

C. Kentie - S. Veenstra 1-1

P. van Rees - H. Eijkelenboom 1-1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Rees herovert koppositie


Brandwijk - Op donderdagavond 13 november hebben de koplopers Jeroen Schakel en Harm Jan van Rees punten gemorst in de strijd om het clubkampioenschap. Schakel verloor van Dirk Kwakernaak en Van Rees remiseerde tegen Cees Kentie. Van Rees neemt de leiding op de ranglijst hierdoor weer over van Schakel.


Er leek voor Jeroen Schakel geen vuiltje aan de lucht in zijn partij tegen Dirk Kwakernaak. Maar ondanks dat hij positioneel de beste papieren had, overzag hij door tijdnood een slagzet. Kwakernaak bedacht zich geen moment en wist 2 schijven winst te pakken. Dit voordeel bleek in het eindspel voldoende voor de overwinning.


Harm Jan van Rees kende een licht voordeel tegen de man in vorm Cees Kentie. Naarmate het eindspel naderde werd echter duidelijk dat een overwinning voor Van Rees er niet in zat waardoor hij genoegen moest nemen met remise.


Wilco Stam durfde het aan om tegen Martin Nederlof met een vleugelaanval te spelen. Het gaf Stam het gewenste resultaat want het spel van Nederlof kwam niet uit de verf. Naarmate het spel vorderde koos Stam voor een wat veiligere opstelling want hem uiteindelijk een knappe remise opleverde.


Gespeelde partijen:

H.J. van Rees - C. Kentie 1-1

J. Schakel - D. Kwakernaak 0-2

A. van Genderen - K. de Keizer 2-0

A. Eijkelenboom - T. Eijkelenboom 0-2

W. Stam - M. Nederlof 1-1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Schakel nieuwe koploper


Brandwijk - Op donderdagavond 23 oktober heeft Jeroen Schakel de leiding overgenomen van Harm Jan van Rees in het kampioenschap van de Onderlinge Competitie van Damvereniging De Kroonschijf. Hoewel beide partijen hun partij wisten te winnen is de seizoensprestatie van Schakel lichtelijk beter waardoor hij een minimaal verschil op Van Rees heeft opgebouwd.


Henk Eijkelenboom hield het lange tijd vol tegen Jeroen Schakel, die koos voor een korte vleugelopsluiting. Gedurende het middenspel leek Eijkelenboom een betere schijvenverdeling te hebben, maar dit voordeel verdween naarmate het eindspel naderde. Toen hij in welbekende ‘bomzet’ trapte, gaf hij de partij gewonnen.


De wedstrijd tussen Harm Jan van Rees en Sipke Veenstra ging gelijk op. Veenstra was er in het eindspel zelfs van overtuigd dat hij een punt uit de strijd zou slepen. Van Rees had echter nog een verassing in petto waardoor hij alsnog de volle punten naar zich toe wist te halen.


Teus Stam liet zich positioneel aftroeven door Arie van Genderen die voor de centrumaanval koos. Nadat Stam nagenoeg alle schijven naar de rand had gespeeld, zag Van Genderen een slagzet over het hoofd met alle gevolgen van dien. Met een aantal schijven voorsprong wist Stam wel raad en trok dan ook zonder al teveel moeite de winst naar zich toe.


Wilco Stam en Menno Eijkelenboom schuwden beide het risico niet door gewaagde opbouwende zetten te spelen. Eijkelenboom kende de betere opbouw maar moest lijdzaam toezien hoe Stam een slagzet kon uitvoeren met een dam als beloning. Omdat zijn vervolg niet goed was, kon Eijkelenboom de dam weer heroveren en stond vervolgens positioneel zo sterk dat hij de partij won.


Gespeelde partijen:

S. Veenstra - H.J. van Rees 0-2

H. Eijkelenboom - J. Schakel 0-2

T. Stam - A. van Genderen 2-0

K. Brandwijk - P. van Rees 2-0

M. Eijkelenboom - W. Stam 2-0

D. Kwakernaak - A. Eijkeleboom 2-0

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Rees blijft koploper


Brandwijk - Op donderdagavond 16 oktober heeft Harm Jan van Rees de leiding in het kampioenschap van de Onderlinge Competitie behouden door te winnen van Ijsbrand Mourik. Omdat gedurende de wedstrijd beide partijen niet voor elkaar onder deden werd de partij pas beslist in het einspel. Van Rees profiteerde van een posioneel foute zet met winst als gevolg.


De nummer 2 van de competitie Jeroen Schakel moest het opnemen tegen Cees Kentie. Een foute opbouw van Kentie zorgde ervoor dat Schakel in het middenspel een schijf voorsprong kon nemen. Dit voordeel liet hij zich niet meer ontnemen en wist hiermee de wedstrijd te winnen.


Dirk Kwakernaak en Arie van Genderen hielden elkaar lange tijd in evenwicht. In het eindspel was het echter Kwakernaak die de betere papier leek te hebben. Maar omdat hij de winst in het eindspel niet kon vinden moest hij genoegen nemen met remise.


H.J. van Rees - Ij. Mourik 2-0

J. Schakel - C. Kentie 2-0

A. van Genderen - D. Kwakernaak 1-1

M. Nederlof - P. van Rees 2-0

H. Eijkelenboom - C. Brandwijk 0-2

K. de Keizer - S. Veenstra 0-2

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toppers spelen remise


Brandwijk - Op donderdagavond 2 oktober hebben de leiders in het klassement Harm Jan van Rees en Jeroen Schakel elkaar in evenwicht gehouden. Een fout van Van Rees in het middenspel leverde Schakel een schijf winst op. Vanaf dat moment moest Van Rees alle zeilen bijzetten om een nederlaag te voorkomen. Zijn inspanningen waren niet voor niets, want ondanks het schijf verschil wist Schakel de partij niet te winnen en moest uiteindelijk genoegen nemen met remise.


Arie van Genderen en Martin Nederlof kozen beide voor de vleugelaanval wat resulteerde in een zeer interessante maar uiterste complexe situatie. Nederlof zette meer druk waardoor Van Genderen noodgedwongen in de verdediging moest. Het voordeel voor Nederlof verdween naarmate het eindspel naderde en derhalve eindigde de wedstrijd in remise.


Dirk Kwakernaak en Piet van Rees speelde een wedstrijd in de Klassieke speelstijl. Beide partijen lieten zien deze techniek goed te beheersen met als gevolg dat de wedstrijd geen winnaar kende en de spelers de punten met elkaar moesten delen.


Noemenswaardig is de deelname van Mari Dame aan de Onderlinge Competitie van De Kroonschijf. Ondanks de inzet van Dame op zowel provinciaal als landelijke belang voor De Kroonschijf de laatste jaren, was het 18 jaar geleden dat Dame voor het laatst een wedstrijd in de Onderlinge Competitie meespeelde. Zijn ‘debuut’ gaf hij kleur door remise te spelen tegen Cees Kentie.


H.J. van Rees - J. Schakel 1-1

A. van Genderen - M. Nederlof 1-1

C. Kentie - M. Dame 1-1

D. Kwakernaak - P. van Rees 1-1

K. de Keizer - H. Eijkelenboom 1-1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van Rees pakt direct koppositie


Brandwijk - Op donderdagavond 25 september is de eerste ronde van Damvereniging De Kroonschijf gespeeld. Titelhouder Harm Jan van Rees deed goede zaken door Arie van Genderen te verslaan. In een gelijkopgaande wedstrijd zag Van Genderen een slagzet over het hoofd. Wanhopig probeerde hij nog een punt uit de strijd te halen, maar deze moeite was tevergeefs. Van Rees pakt door deze overwinning de leiding in het algemeen klassement.


Titelkandidaten Martin Nederlof en Jeroen Schakel hielden elkaar geruime tijd in bedwang. Nederlof koos voor een centrumaanval terwijl Schakel met een opsluittechniek probeerde de winst binnen te halen. Omdat beide partijen geen voordeel wisten te behalen leek de wedstrijd in remise te eindigen. Op dat moment maakte Nederlof een blunder waardoor hij direct de partij gewonnen gaf.


Ijsbrand Mourik wist met een sterke opbouw zijn tegenstander Piet van Rees in de verdrukking te brengen. Van Rees wist zich hier geen raad mee en moest toezien hoe Mourik al snel in de wedstrijd een schijf voordeel wist te behalen. Dit voordeel wist Mourik vakkundig uit te buiten en trok uiteindelijk in het eindspel de volle punten naar zich toe.


Wilco Stam had geen moeite met Klaas de Keizer omdat laatstgenoemde in het middenspel een slagzet over het hoofd zag. Het gevolg was 2 schijven voordeel voor Stam die hier wel raad mee wist. Naarmate het spel voorderder werd duidelijk dat De Keizer geen schijn van kans had en gaf dan ook de wedstrijd op.


Cees Kentie speelde een degelijke maar zeer sterke partij tegen Dirk Kwakernaak. Hoe verder de wedstrijd vorderde hoe slechter het er voor Kwakernaak uit kwam te zien. Door sterk positioneel spel werd Kwakernaak in het middenspel een schijf afhandig gemaakt. Dit schijf voordeel was voor Kentie voldoende om de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe te trekken.


H.J. van Rees - A. van Genderen 2-0

J. Schakel - M. Nederlof 2-0

C. Kentie - D. Kwakernaak 2-0

P. van Rees - IJ. Mourik 0-2

K. de Keizer - W. Stam 0-2
Copyright 2019 © All Rights Reserved